Vi tänker på Bomans El som en familj. Vi tar väl hand om våra medarbetare för att vi vet vilken god effekt det genererar. Vi tar alltid emot spontanansökningar av dig som söker efter ett omväxlande jobb med hög energi!

De flesta stannar kvar hos Bomans El. Det tar vi som ett tecken både på att vår familjära kultur gör att medarbetarna trivs, och att vi erbjuder omväxlande arbete. Våra långa relationer med företag inom industrin innebär att vi har bra förtroende och får arbeta med allt från stora installationer till servicejobb.

Är du intresserad av ett utvecklande jobb med hög energi och varma kollegor är du välkommen att höra av dig till oss med din spontanansökan till Malin Lindbäck Boman malin@bomansel.se

Just nu söker vi en ny kollega till vårt team

Vi söker dig som är utbildad elektriker, gärna med några års erfarenhet. Det är en fördel om du har arbetat inom industri tidigare men inte ett krav, här finns gott om kollegor att lära av.

Vi erbjuder dig kraftvärme och vänlighet, med familjär och god stämning på jobbet.

Är du ett energiknippe, laddad på spänning eller en lugnare typ? Oavsett vilket är du välkommen till vårt gäng. Hos oss blandas lång erfarenhet och kunskap med ungdomlig entusiasm. Vi drar alla åt samma håll och ger alltid det lilla extra.

Här finns goda möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll samt få kollegor som kan bli vänner för livet. Hos Bomans El stannar nämligen de flesta kvar. 

Geografiskt arbetsområde är Norrbotten, främst inom Luleåregionen. Vi värdesätter goda relationer med uppdragsgivare och med varandra – för allas trivsel.

Välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, ring Fredrik Boman: 070-3389510
Skicka ansökan och personligt brev till Malin Lindbäck Boman: malin@bomansel.se