För oss är Bomans El likt en familj. Här tar vi hand om varandra och månar om en härlig kultur. Vi vet att ansvar, respekt och gemenskap är viktiga byggstenar för riktigt bra arbetsplats. Och det gör att våra medarbetare trivs och stannar hos oss. Precis som våra uppdragsgivare.

Bomans El är ett familjeföretag med snart 50 år i branschen. Vi har många och långa relationer med företag inom industrin – ett förtroende vi värnar om och vill förvalta.

Hos oss arbetar vi omväxlande och brett, med allt från stora installationer till servicejobb.

Är du intresserad av ett utvecklande arbete med hög energi och varma kollegor? Vi tar alltid emot spontanansökningar. Skicka din ansökan till Malin Lindbäck Boman: malin@bomansel.se

Vi söker fler stjärnor till vårt team

Bomans El växer. Och vi söker fler elektriker att joina vårt härliga team.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet och är trygg i ditt hantverk som elektriker. Är du ett energiknippe eller mer en lugnare typ? Oavsett är du välkommen till vårt gäng. Hos oss samsas lång erfarenhet och kunskap med ungdomlig entusiasm och vilja att lära. Här drar vi alla åt samma håll och ger alltid det lilla extra!

Bomans El är ett familjeföretag med snart 50 år i branschen. Vi har många och långa relationer med företag inom industrin – ett förtroende vi värnar mycket om. Har du därför tidigare erfarenhet av industrifältet är det ett stort plus, men inte ett krav. Här finns gott om kollegor att lära av. Vårt geografiska arbetsområde är Norrbotten, främst inom Luleåregionen och hos oss arbetar vi omväxlande och brett med allt från stora installationer till servicejobb.

Bomans El är en familjär arbetsplats. Här värnar vi om att alla ska må bra och få bästa möjliga förutsättningar att utvecklas. Vi ser därför till att styra aktiviteter för oss alla som jobbar ihop, tid att bara ses och ha kul tillsammans! Vem vet, kanske får du rent utav vänner för livet här? Hos oss stannar nämligen många av våra anställda kvar. 

För frågor om tjänsten, ring Fredrik Boman: 070-3389510
Skicka ansökan och personligt brev till Malin Lindbäck Boman: malin@bomansel.se

Varmt välkommen med din ansökan!