Bomans El är ett familjeföretag med rötterna i industrin. Sedan 1975 har vi varit en trygg partner till industrin med hög kunskap inom såväl service och underhåll som avancerade installationer med effektivitetskrav. Vi är verksamma i Norrbotten med bas i Luleå. 

Vår långa erfarenhet leder dig att fatta snabba och smarta beslut, oavsett om det gäller omfattande entreprenader eller specialistjobb. Vi kallar oss gärna noggranna och sätter en stolthet i att aldrig lämna ett jobb som vi inte kan stå för till 100 %. Det innebär också att vi är transparenta och att du som kund vet att du får det du beställt.

Tack vare vår långa industribakgrund förstår vi effekten av varaktiga relationer. Vi förstår också att det ibland är kritiskt läge och då kan du lita på att vi ställer upp för att din verksamhet ska fungera så bra som möjligt.

Just nu jobbar vi med en rad spännande projekt som exempelvis Hybrit. Bland våra kunder hittar du  LKAB, Vattenfall, Lulekraft, Ferruform, Gestamp, SMA Mineral, BDX, Lindab och Duroc rail.

Vill du veta mer om specifika uppdrag eller få fler referenser är du välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss